Verhalen in beeld

Meevaren op de Orion, een prachtige tjalk uit 1892!
Het zonnetje schijnt, een heerlijk briesje in de zeilen, een zalige lunch en een leuke groep mensen die net zo genieten als jij!
Of .... een stevige wind, de zeilen bol, de bemanning helpen aan dek of in het mooie binnenverblijf schuilen tegen de regen.

Een lekker actieve dag dus.... 
Alles is mogelijk op de Orion! Zelf beleven?
www.egasail.nl

 

De begraafplaats ligt niet alleen vlak bij Groenendaal, maar is er ook mee verbonden door de personen die betrokken waren bij de verkoop, aankoop, inrichting en het beheer van de voormalige buitenplaats. Zij liggen er ofwel begraven, zoals burgemeester D.E. van Lennep en de familie Van Merlen, of werkten zowel aan Groenendaal als de begraafplaats. Tuin- en landschapsarchitect J.D. Zocher jr. (1791-1870) ontwierp de begraafplaats. Deze staat mede dankzij Zocher hoog in de lijst van fraaiste begraafplaatsen van Nederland. (Bron: Leon Bok)

De haven van Rotterdam, wereldwijd bekend en een wereld op zich. Het is de grootste haven van Europa en wel omdat hij zo goed te bereiken is voor de onder andere enorme containerschepen die hier moeten aanmeren.
Ongeveer 175.000 mensen zijn dag en nacht bezig om alles in goede banen te leiden. Tijdens een rondvaart zie je pas goed hoeveel werk, onderhoud en vooral veiligheidsregels nageleefd moeten worden. Zeer de moeite waard om eens te gaan bekijken!

Scroll to top